Hvorfor vælge dagcreme?

Graphic design

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Management

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Developing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Hvorfor vælge dagcreme?

Dag- og natcremer har forskellige formål. Dagcremen skal beskytte din hud mod dagens strabadser, mens natcremen skal give al den næring og fokælelse, der er nødvendig for at genopbygge huden i løbet af natten.

Dette er blot information til dig, men ville altid anbefale at komme ind til en ansigtsbehandling, for at få professionelle øjne på, og skabe bedre resultater.

Dagcreme, hvorfor?

En dagcreme skal beskytte huden mod de daglige påvirkninger. Fx. røg, bilos, støv, forurening, solpåvirkning og alt muligt andet skidt, der er i luften. I luften findes der det der kaldes de ‘frie radikaler’, som er med til at lave en masse ravage i de forskellige celler, og dermed fremme tilstopninger, grå og kedelig hud, og fremskynder rynker og linjer. Det kan sammenlignes med et overskåret æble der bliver brunt meget hurtigt, frem for et æble der har fået produkt på som beskytter mod frie radikaler, som stadig holder sig ”frisk” efter påføring. En god dagcreme er med til at beskytte mod de frie radikaler.

En god dagcreme er let at smøre på og trænger hurtigt ind i huden. Nogen dagcremer har desuden en let solfaktor for at beskytte mod solen. Selvom solcremer er med til at beskytte huden, kan det hæmme de andre aktive ingredienser (f.eks. anti-age egenskaber osv.) i cremen. Derfor er det vigtigt først at bruge dagcreme og derefter solcreme med høj faktor oven på, så altså særskilt dagceme og solcreme!

 

Natcreme, hvorfor?

Når vi lægger os til at sove, ”vågner” vores hud, og går for alvor i gang med at reparere hvad den har været udsat for i løbet af dagen. Det er om natten, at huden genopbygger sig selv. For at give huden de bedste vilkår skal den have det bedste ”festmåltid” som muligt, via din natcreme. Den generelle forskel på dag- og natcreme, er at natcremen giver mere næring og har ofte højere koncentration af aktive ingredienser, og dermed skal den ikke bruges om dagen, da de aktive ingredienser ikke arbejder særlig godt på huden hvis de bliver udsat af solens UV ståler, og kan så i stedet lave skade på huden. For at give din hud de bedste vilkår til næste dag, er der derfor vigtigt at du plejer din hud til natten med et ”festmål” af en god natcreme til når huden ”vågner” fra natten, og dermed får du en sund og stærk hud til dagen derpå.

 

 

 

Dagcreme, kort fortalt

En dagcreme skal beskytte huden mod de daglige påvirkninger. Fx. røg, bilos, støv, forurening, solpåvirkning og alt muligt andet skidt, der er i luften. Dagcreme skal ikke indeholde solfaktor, det skal være adskilt
Natcreme, kort fortalt

Om natten, genopbygger huden sig selv, ved at reparere hvad den har været udsat for i løbet af dagen. Natcremen giver i højere grad mere næring og har ofte højere koncentration af aktive ingredienser.