Hvorfor øjenpleje?

Start fra 25 år

Hudens naturlige produktion af kollagen og elastin daler.  

ANTI-AGE

Reducerer rynker & forebyg linjerne rundt om øjnene

Tilføj øjenserum

Smækfyldt med aktive & effektive ingredienser, der er essentiel del af din øjenplejerutine. 

Hvorfor øjenpleje?

Har du nogensinde spekuleret i, om det nu kan betale sig at investere i en god øjencreme?

Svaret er JA – hvorfor?

Man siger, at øjnene er sjælens spejl – og området omkring dine øjne er da også et af de steder, der afslører, om du får sovet nok, drukket nok vand og i det hele taget passet godt nok på dig selv og husker den gode hudpleje, og have en god rutine i det. Huden omkring øjnene er nemlig både tyndere og mere sart, end vores øvrige hud, og samtidig er det et af de områder, som udsættes for allermest, og har slet ikke den samme talgproduktion som i resten af ansigtet. Derfor ses tørhedslinjer, smilerynker og aldersbetingede rynker hurtigere her. Overvej alt det øjnene bliver udsat for såsom vind, vejr, sol, tårer, grimasser, makeup, gnubben, afrens og skærme dagen lang. Det giver mening, at denne sensitive hud har brug for særlig tilpasset hudpleje.

Begynd på øjenpleje

Start fra 25-års alderen daler hudens naturlige produktion af kollagen og elastin så småt, som gør huden spændstig og fast. Samtidig aftager cellernes evne til at danne de fedtstoffer, som gør, at huden holder på sin fugt, og vores hud bliver derfor med tiden både tør og mere løs og søger sydpå. Det er et af de områder, hvor linjer og rynker først ses, fordi huden er tyndere og mere skrøbelig end din øvrige hud i ansigtet.

Som udgangspunkt skal ansigtet dobbelt afrenses dagligt morgen og aften og selvfølgelig skal øjencremen tilføres begge gange sammen med dine dag- og aftenprodukter. En øjencreme er oftest rigere end en ansigtscreme, derfor behøver du ikke ret meget ad gangen, specielt ikke hvis du bruger foundation eller concealer da det vil sætte sig i cremen i stedet for at lægge sig pænt på huden. Så brug kun lidt ad gangen og dup forsigtigt under øjet og hele vejen rundt på siderne. Giv øjencremen et øjeblik til at trænge ind.

Hvorfor så øjenserum?

Det er der en simpel grund til. De er smækfyldt med aktive ingredienser, som gør en masse godt for netop dit øjenområde.
Men er serum virkelig så nødvendigt? Nu har du endnu en grund til at se, hvad det rigtige øjenserum kan gøre for dig. I modsætning til hvad mange tror, så er øjenserum nemlig et essentielt ekstra trin i din hudpleje.

Et øjenserum er et koncentreret hudpleje, som ofte har en tyndtflydende konsistens og som trænger hurtigt og dybt ned i huden. Øjenserum skal under din øjencreme. Et øjenserums opgave er at gå ned og arbejde effektivt, da det trænger længere ned i huden end en øjencreme gør grundet dens meget mindre molekyler.