Hvorfor vælge solpleje?

Graphic design

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Management

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Developing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Hvorfor vælge solpleje?

Mange forbinder solbeskyttelse med sommersolen og dermed kun i foråret og sommerperioden den skal bruges for ikke at blive solskoldet. Men her kommer den rene sandhed, UV-strålerne er aktive hele året rundt. Gør det derfor til en vane at bruge solcreme hver eneste dag også selv hvis du er indenfor hele dagen, hvorfor? UVA stråler trænger nemlig igennem vinduerne, om det er på kontor eller i bilen.

Ej forglemme de aktive børnehave- og skolebørn, cyklister, motionister, havefolk og andre, der arbejder og færdes udendørs. For de farlige UV-stråler holder aldrig fri.

Vælg altid en solcreme med høj faktor uanset årstid og sørg for at den ikke har tilstopniger ingredienser, ellers bliver det ikke en fornøjelse at bære solcreme hver dag. iS CLINICAL er lette i konsistensen og med mat finish, hvilket er meget behageligt at have på

 Her finder du solcreme i høj kvalitet der sikrer dig det rigtige valg til netop dit behov, og du kan endda vælge med farve som giver en let dække.

Solens UVA- og UVB-stråler

Solens ultraviolette stråler er en vigtig kilde til D-vitamin, men vi skal faktisk kun være i solen i 10 min. dagligt for at kunne opnå dette behov som kroppen har brug for. Solens stråler bør altid nydes med omtanke, for de kan også forårsage solskoldninger, øjenskader og for tidlig aldring i form af rynket hud.

Både UVA-stråling og UVB-stråling kan medvirke til udvikling af hudkræft. Derfor er det vigtigt at bruge en solcreme, der beskytter huden mod begge former for stråling.

UVA-stråler
Ælder også huden og medvirker til at udvikle hudkræft ved overdrevet solbadning og ingen brug af solcreme. Laver skade på hudens elasticitet og skaber pigmentering, og skader vores DNA-celler, som iS CLINICAL Extreme Protect SPF 30 beskytter i mod og går ind og reparere.

UVB-stråler
UVB-stråler danner pignemt, som gør huden brun, men kan også gøre huden rød og forbrændt. Gentagne solskoldninger øger risikoen for hudkræft.

Derfor er det vigtigt at få brugt solcreme flere gang om dagen, især ved solbadning, da man sveder, bader eller tørre sig i håndklæde som får solcremen væk, og dermed mister man sin solbeskyttelse.