Lash lift

Spar tid på vippebuk & mascara

Få et frisk look

Naturlig skønhed

Spar tid på vippebuk & mascara

Få et frisk look

Naturlig skønhed

lashlift1-1
lashlift1-1

Hvad er lash lift?

Lash lift er et mere naturligt alternativ til Eyelash Extensions – Her får du et permanent buk af dine EGNE vipper, som åbner øjnene op, giver fornemmelsen af længere, tykkere og mørkere vipper.

Du ville undgå daglig brug af vippebukker som slider og ødelægger dine vipper, og brug af mascara. Behandlingen holder op til 6-8 uger.

Vigtig info: Efter endt behandling SKAL dine vipper have ro i 24 timer fra: vand, mascara, øjencreme og foundation/concealer. Samt det første døgn skal du passe på med tryk på vipperne f.eks. ikke sove på maven. Herefter kan du gøre præcis som du plejer.
For at kunne pleje dine vipper på bedst mulig måde anbefales Elleeplex avancerede gel formel som er den perfekte daglige behandling til at vedligeholde de optimale lash lift resultater og pleje til vipperne.
Modvirker krøllede og udtørrede vipper og tilføjer blødhed og shine til vipper. Elleeplex vippepleje kan købes i klinikken.

NB. nogle hårstruktur kan være mindre modtagelig overfor behandlingen og vil derfor vil man ikke opleve et optimal lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige på forhånd. Oplever man dette anbefales der at der går 14 dage inden vi laver et nyt, dog i nogle tilfælde kan man forsøge før. Det vurderes fra kunde til kunde. Men der er ingen garanti for at vipper tager imod behandlingen første gang.

Pengene refunderes ikke ved et ikke vellykket lash lift.

Behandlingen

Kom uden øjenmakeup. Du har lukkede øjne under hele behandlingen. Først afrenses øjenområdet samt vipper med en specialudviklet Lash Shampoo. Derefter får du påsat en fugtgivende øjenmaske, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Så påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg helt ned til vippekanten. Derefter løftes dine vipper op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en perm lotion på i op til 8,5 min. Derefter en neutraliserings lotion på som skal sidde på op til 5 min. Herefter kan vipperne farves. Derefter gives en intens genopbyggende keratin kur. Keratin kuren trænger dybt ned i håret, reparerer, genopbygger og styrker det indefra, samt tilfører masser af fugt.

Nu har du de smukkeste vipper som du kan vise hele verdenen.

Hvad koster behandlingerne?

Lash lift ink. farve & keratin kur

485 ,-

Lash lift ink. farve

485 ,-